webpage counter
Daisypath Friendship tickers
"jangan bersedih.jadilah wanita yang paling bahagia"
"bila datang kepadamu berita tentang kekuranganku.itu adalah bukti sesungguhnya diriku sempurna"

ASSALAMUALAIKUM KAWAN-KAWAN

Selasa, 21 Januari 2014

tahun baru januari

assalamualaikum
salam sejatera
salam tahun baru yang hampir ke penghujung januari
salam kangkung

2014 sama dengan bakal 24 tahun
sama dengan semester 5 dan 6 di upsi
sama dengan tahun ketiga pembelajaran
pheuww..
dah lama aku kt upsi nie
rasa macam baru berapa hari aku update dapat tawaran upsi
haha!
ok tipu
dah lama aku xupdate
aku pon tataw kenapakah segala benda ini terjadi

sekarang pon aku tataw nak update apa
cuma nak mintak sapa yang baca
tolong klik link nie

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=354200

tadi aku bukak fb
belek2 newsfeed
tetiba nampak lect aku promote
ayatnya sebegini

Nak kata real macam tipu. .tapi kalau tak cuba terasa rugi pulak Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal. .Assalammualaikum semua. .daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil..saya ada nak perkenalkan satu program dari US..yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan..tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun)..Tak perlu cari orang..Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je..saya baru 8 jam join dah us$245. Syarat kelayakan:
Anda ada facebook dan tahu computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang. Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email, tweeter dan sebagainya. Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) Kalau dah faham dan nak register, sila click:

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=354200


andaikata benda nie menipu.
harapannya xda la menipu ke tahap series
sebab xpakai modal
so kita try
set untuk fun2
kalau betoi alhamdulillah
kalau xbetoi
xpa ja.
kita takda la stress
sebab xbermodal
kalau modal mungkin tekanan perasaan jugak

selamat menjalani hidup baru
haha!
bukan
selamat tahun baru
semoga Allah merahmati

*yang tlg kelik too.terima kasih. :)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

klik di sini.