webpage counter
Daisypath Friendship tickers
"jangan bersedih.jadilah wanita yang paling bahagia"
"bila datang kepadamu berita tentang kekuranganku.itu adalah bukti sesungguhnya diriku sempurna"

ASSALAMUALAIKUM KAWAN-KAWAN

Jumaat, 31 Mei 2013

selamanya.

31 / 5 / 13

selain dari tarikh nie mungkin besday orang
tapi tarikh nie agak keramat bagi aku
seminggu aku tingtong sampai budak rumah pon xnampak muka aku
sampaikan ada yang cakap
bukan senang nak tengok niena bz
kena rekod ni
*nampak sangat aku senang lenang selama nie

banyak nak diluah
tapi tak terluah
faktor utama air mata.
aku sensitip sikit bab air mata nie
mudah nak nangis
dok sorang2 pon tetiba air mata jatuh
haha
aku luah kt sini
kalau orang too baca pon
alhamdulillah

kaknurul
sori sebab niena cuma mampu pelok dan nanges
jujur cakap
niena banyak benda nak cakap
nak luah
tapi niena bukan style meluah
pasai apa yang dah jadik kt kita
berbulan tak bercakap
niena mintak maap
dan niena xpenah bedendam untuk semua tuh
niena maapkan semua kesalahan kaknurul
niena halalkan segala ilmu niena
benda yang buat kita berselisih faham atau bergaduh mungkin too
agak menyakitkan dalaman niena
sampai sekarang niena masih lagi nanges kalau niena bukak crita too
dan niena nanges td pon masa kaknurul bercakap
sbb kaknurul sebut pasai too
niena mmg xleh dengar dan xleh cakap pasai tuh
dan niena akan nanges
nanges bukan sbb bedendam.
tapi ntah la
mungkin terselit dalam hati tuh rasa kecewa sikit2 kot
niena penah cakap yang niena tanak jadik penyambung pdi
sungguh2 niena tanak
hari yang niena buat keputusan nak keluar dari MT open day
benda yang sama niena pk
niena xnak jadik penyambung pdi jugak
tapi niena nie lembut hati sikit kadang2
xpandai nak panjang2kan cerita
kaknurul dtg rumah
mintak maap dan mintak tlg niena isi borang JMK
niena pk2 balek...apa yang dah kaknurul bg kat niena selama nie
apa yang kakzyla,azim,syed,epol percaya ngan niena
niena terima untuk jadik penyambung
kaknurul penyebab utama niena terjebak dalam aktiviti kolej
terima kasih untuk segalanya
:)

maziah sabri
makhluk Allah yang mengaku aku sifu dia
hahaaha.
thax maz
sebab selalu ada
sebab jadik SU kakniena dari sem 1
sebab xbanyak mengeluh
sebab banyak setuju dengan apa yang kakniena cakap
tataw la maz setuju sebab hormat kakniena lagi tua
atau betoi2 setuju
tapi kalau rasa yang salah tlg la jujur2kan diri
maz org yang kakniena respek
orang yang berkelulusan matrik
tapi boleh sampai ke tahap nie
lagi elok dari kakniena rasanya
hebat dalam fotografi
asah dalam design
insyaAllah makin kedepan satu hari nanty
kakniena percaya kt maziah
tlg ada tyme jatuh bangun kakniena
tlg sapot kakniena tlg
tlg pape yang patot
maziah dah macam adik kakniena kt sini
selagi boleh tlg kakniena tlg
terima kasih untuk semua yang dah berlaku
:)

karim
terima kasih sebab sama2 terok untuk seminggu sebelum watikah
terima kasih untuk dengar masalah
mintak maap kalau ada terkasar bahasa
mintak maap untuk pape jela yang sengaja
hahaahahahahah!
ramai sgt doakan kita
naek segan pulak
mohon sampai ke penghujung ya kerjanya.
terima kasih ...
:)

terima kasih untuk semangat zaman
walaupun niena tak tergolong dalam kalangan kalian
tapi banyak aktiviti yang kalian buat
niena join secara sengaja ataupon x
terima kasih untuk pengalaman
terima kasih untuk pengenalan
terima kasih untuk pengajaran
selamat berehat
selamat maju jaya
:)

selamanya bersama
banyak benda kita kena hadap nanty
nanty2 kita kenal lah
yang penting saya xsombong
hahaahahhaa

sayang mantan jmk
sebab kalian buat saya bukak minda yang pangkat tak membezakan kita
dan kalian jugak yang bagi kepercayaan untuk saya kt sini
:)

*aku payah nak nanges depan orang taw...sekali depan asma..nie..depan ramai orang jugak.haahaaahaha...aku senang nanges..too jela..bye..lebiu!






*walaupon xdak muka asma.kakniena sayang asma. <3 p="">

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

klik di sini.